Odluka o organizaciji pojedinačnog PH u disc golfu

Saturday, 05 March 2022 19:31

Na sjednici upravnog odbora dana 2. ožujka 2022. godine, Hrvatski flying disc savez donio je odluku o organizaciji 10. pojedinačnog prvenstva Hrvatske u disc golfu.

Natjecanje će se održati 24. i 25. rujna 2022. godine na disc golf terenu u sklopu RSRTC Platak, a za domaćina natjecanja odabran je Disc golf klub "Eagle" iz Rijeke.

Na „Natječaj za dodjelu organizacije pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u disc golfu za 2022. godinu" Savez je primio dvije prijave. Drugu prijavu je poslao novoosnovani Disc golf klub "Stubaki" iz Stubičkih Toplica koji je ponudio organizaciju PH na terenu koji je u fazi izgradnje. Kako bi osigurali najbolje moguće uvjete za natjecanje, Savez je na osnovu prikupljenih ponuda i informacija od organizatora donio gore navedenu konačnu odluku. Ujedno se zahvaljujemo DGK "Stubaki" na ponudi za organiziranjem PH, te vjerujemo da će se na njihovom terenu već ove godine održati prvi turnir.

Disc golf klub "Eagle" se već više puta pokazao kao odličan organizator natjecanja na najvišoj razini. Bit će to treći put da se Prvenstvo održava na našem disc golf terenu na najvišoj nadmorskoj visini u sklopu RSRTC Platak.

Savez će kao i prošlih godina organizatoru pomoći oko organizacije u materijalnom i logističkom smislu.

Download attachments: