Klubovi

1. Disc golf klub Varaždin, I. Cankara 9, Varaždin 

Klub je osnovan 17. srpnja 2011. od strane petero osnivača - Maje Šimenc, Danice Pajtak, Marka Šurlana, Akija Vuckovića i Dinka Šimenca. Cilj kluba je popularizacija sporta, treninzi za natjecanja te organizacija odlazaka na natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Želja osnivača je dobiti odobrenje Grada Varaždina te potporu za postavljanje nekoliko disc golf koševa na području grada, a nakon toga i organizirati redovita rekreativna natjecanja, treninge i druženja članova.

2. Disc golf klub Zrinski Čakovec, Dr. Vinka Žganca 66, Čakovec

Disc golf klub Zrinski iz Čakovca jedan je od najstarijih disc golf klubova u Hrvatskoj. Osnovan je davne 2008. godine, a trenutno mu je na čelu Snežana Nedelkovska.

3. Disc golf klub Eagle, Brca 8c, Rijeka

Disc golf klub EAGLE djeluje od travnja 2018. godine na širem području Rijeke s ciljem okupljanja disc golf igrača. Za sada, jedini teren na kojem se može igrati disc golf nalazi se na Platku, u sklopu Regionalnog sportsko-turističkog rekreacijskog centra Platak. Ime EAGLE, klub je dobio po udarcu kojim se staza završava s dva bacanja manje od PAR vrijednosti. Također, simbol grada Rijeke je dvoglavi orao (eagle) pa se time dobiva poveznica između grada i kluba. Logotip kluba na zadnjem E integrira boje nekadašnje zastave grada Rijeke.

4. Flying disc klub Zagreb, Bartula Kašića 10, Zagreb

Flying disc klub Zagreb najstariji je klub u Hrvatskoj koji se bavi sportovima s diskom. Osnovan je 2005. godine, a trenutni predsjednik mu je Igor Tukarić.

5. Flying disk klub "Cure više vole disk", Krča 30, Zagreb

Flying disk klub "Cure više vole disk" osnovan je u srpnju 2011. godine. Predsjednica kluba je Marina Šprem.

6. Flying disc klub Nova Gradiška, Gundulićeva 7, Nova Gradiška

Flying disk klub Nova Gradiška osnovan je u svibnju 2018. godine kao neeprofitna udruga za promicanje sporta i rekreacije svih dobnih skupina te osobe s invaliditetom i poteškoćama u razvoju. Predsjednik kluba je Mladen Šop.