FDK MamuTi Na Travi (Zagreb)

MamuTi Na Travi su tim sastavljen od prijatelja koji su zajedno počeli bacati disk još tamo "daleke" 2008.-e godine. Sve je počelo sa noćnim igrama petkom koje smo nazvali "Zloćko Night League", a nakon nekog vremena odlučili smo da bi bilo zgodno da se tim i službeno registrira, što smo napokon i napravili na kraju godine 2011. Iako je to službena godina osnivanja, isti ljudi su ostali kroz sve te godine, pa reći da smo započeli u 2011 ne bi bila potpuna istina. "Klub" je tu od 2008. - 2011. smo mu samo dali ime.

Iza sebe sada već imamo dobar broj turnira i sasvim pristojne rezultate; neko vrijeme se činilo kao da je treće mjesto rezervirano za nas, no našlo se tu i dva prva (turniri u Szegedu i na Hvaru) i jedno drugo ("neslužbeno", prvo prvenstvo Hrvatske). Prošla godina je bila naša najaktivnija i najplodnija; navedeni rezultati su iz 2012.-te godine. I ove godine se nadamo dobroj igri i dobrim rezultatima.

Naši "treninzi", a samim time i naša igra, su malo nesvakidašnji; petkom na večer od 21h pa do ranih jutarnjih sati, na livadi nasuprot crkve Svete Mati Slobode na Jarunu. Ako Vas zanima nešto više o klubu ili želite doći zaigrati sa nama, slobodno se javite na email.

Web stranica: http://mamutinatravi.com/